ترمیم دندانهای جلویی: به دلیل ظاهر زیبا و توانایی تطابق با رنگ دندانها، کامپوزیت مخصوصاً برای ترمیم دندانهای جلویی (دندانهای قابل رویت) مورد استفاده قرار میگیرد.
ایزوله کردن دندانها (کنار نگهداشتن لبها، گونهها و لثه): برای جلوگیری از آلودگی دندانها به بزاق و دسترسی بهتر به سطح دندانها، لبها، گونهها و لثهها کنار نگهداشته میشوند.
ممنونیم از این که کلینیک سریتا رو برای خدمات دندانپزشکی تون انتخاب کردید.
عدم رعایت مراقبتهای تغذیهای پس از انجام کامپوزیت دندان منجر به بروز عوارض زیر میشود:
ارتودنسی و کامپوزیت دندان دو روش متفاوت برای بهبود ظاهر و عملکرد دندانها هستند و هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند:
مشاوره اولیه: دندانپزشکی که به سوالات شما پاسخ دقیق میدهد.
به طور کلی ونیر به لایهای همرنگ دندان میگویند که برای بهبود ظاهر و پوشش دهی سطح دندانها استفاده میشود. کامپوزیت ونیر به دو روش مستقیم و غیرمستقیم ساخته میشود: در روش مستقیم دندانپزشک آن را مستقیماً روی دندان اعمال و فرمدهی میکند، و در روش غیرمستقیم در لابراتوار تولید میشود.
تجربه دندانپزشک: تجربه و مهارت دندانپزشک نیز میتواند بر میزان درد و ناراحتی بیمار تأثیر بگذارد.
تنش و استرس: تنشهای روانی و استرس قبل از درمان نیز میتواند احساس درد را تشدید کند. بیماران مضطرب ممکن است حساسیت بیشتری به درد داشته باشند.
قبل از اینکه درمان شما شروع شود، از سریتا ضمانتنامه کتبی میگیرید.
کامپوزیت دندان نه تنها امکان ترمیم آسان و با حفظ ساختار طبیعی دندانها را فراهم میکند بلکه میتواند در افزایش اعتماد به نفس و راحتی در طول زندگی روزمره فرد شرایط کامپوزیت دندان نیز مؤثر باشد.
این کامپوزیتها برای ترمیم دندانهایی که هنگام جویدن تحت فشار زیاد قرار میگیرند مناسب هستند.
افرادی که رفتارهای نامناسبی از جمله دندان قروچه، فشاردادن دندانها بر روی هم و … عاداتی از این قبیل دارند، کاندید مناسبی برای کامپوزیت دندان نیستند
کامپوزیت دندان به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد. با این حال رعایت نکات مراقبتی و تغذیهای پس از کامپوزیت به افزایش طول عمر آنها کمک میکند.
Comments on “کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟”